A Pathfinder: Kingmaker ingyenesen elérhető PC-re az Epic Games Store-ban, és holnap jön egy újabb ingyenes játék [VIDEO]

Az Epic Games Store egy ideális játékot ajándékoz a hagyományos szerepjátékok rajongóinak

 

 

 

Az Epic Games Store továbbra is stílusosan ünnepli a karácsonyt, és ma egy újabb ajándékot hoz nekünk, hogy továbbra is fektessünk be órákig tartó szórakozást a PC-nkbe. Pathfinder: Kingmaker a nap ingyenes játéka, így még az akció holnapi, december 25-i lejárta előtt igényt tarthatunk erre a kalandra.

Pathfinder: Kingmaker egy fantasy világba kalauzol el minket, ahol ádáz csatákból és kormányzati döntésekből sincs hiány, így órákig elszórakozhatunk a szörnyek elleni harcban és a kincskeresésben. De hogy tovább fokozzák a játék RPG aspektusát, az Owlcat Games fejlesztői a döntések széles skálájával fűszerezték játékukat, amelyekkel karakterünk pályáját és országaink sorsát dönthetjük el.

Ezt pedig ezerféleképpen felerősítik, hiszen a Pathfinder: Kingmaker rengeteg szabadsággal enged felfedezni a játékos számára, köszönhetően a benne rejlő lehetőségeknek. Ilyen értelemben válhatunk a bolygónak szükséges hősévé, vagy ha a kaotikusabb forgatókönyvet részesítjük előnyben, lehetőségünk van kegyetlen gonosztevővé változni. A választás rajtunk múlik.

Az Epic Games Store továbbra is korlátlan kedvezményes kuponokkal hangol bennünket az ünnepi hangulatra az ajánlataiban, de ne feledjük, hogy az ajándékozásnak még nincs vége. És úgy néz ki, hogy a platform egy remek karácsonnyal és az ikonikus Prey-jel is megajándékoz minket, így van még egy ürügyünk, hogy megnézzük az Epic Games Store-t.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu