A Sony 2022 áprilisáig késlelteti a Morbius megjelenését [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Jared Leto főszereplésével készülő Morbius-film csak tavasszal kerül a mozikba, miután újabb csúszást kapott a bemutató időpontja

 

2022 nem úgy néz ki, hogy ez lesz az az év, amikor megszűnik a legjobban várt filmek megjelenési dátumának gyakori csúszása, és nem kellett 4 napnál többet várnunk, hogy meggyőződjünk róla.

A Sony Pictures három hónappal elhalasztja a Morbius megjelenését. A film, amely a Sony Pókember filmes univerzumának része (nem összekeverendő a Disney Marvel Cinematic Universe-ével), január 28. helyett 2022. április 1-jén kerül a mozikba.

Nem ez az első alkalom (vagy a második, vagy a harmadik), hogy a Morbius elhalasztja a vörös szőnyeges premierjét. A filmnek 2020. július 10-én kellett volna debütálnia, de a Covid-19 minden tervet megváltoztatott. Ahogy a járvány tombolt, a Morbius megjárta a megjelenési dátumokat: az eredeti, 2020. júliusi dátumtól kezdve a januári és a 2021. októberi dátumokon át, mielőtt úgy tűnt, hogy megállapodnak a 2022. január 28-i megjelenésnél.

Ez azonban annak is köszönhető, hogy a Sony a Pókember: Nincs hazaút című filmnek nagyobb teret akar adni a kasszáknál. Tom Holland filmje ugyanis még mindig kaszál a mozikban, és a stúdiónak is érdekében áll, hogy még néhány szóló hetet kapjon. A Morbius új megjelenési dátuma tehát 2022. április 1-je. A film január 28-án debütált volna a mozikban, így a csúszás alig több mint két hónapot jelent.

Érdemes megjegyezni, hogy a Morbius-film eredeti tervei szerint 2020 nyarán került volna a mozikba, így ha nem lesz további csúszás, akkor a tervezettnél majdnem két évvel később érkezik. A Sony Pictures Pókember-univerzuma olyan Pókember-gonoszokat és mellékszereplőket is  hasznosít a jövőben, mint Venom és hamarosan Kraven a Vadász.

Ez már a hetedik csúszás a Morbius megjelenési dátumában, bár némelyik csak egy-két hetes kiigazítás volt. Hacsak más stúdiók nem igazítják át a megjelenési ütemtervüket, a Morbius-filmnek 2-3 hétig nem sok vetélytársa lesz a kasszáknál.

Egyértelmű, hogy a Jared Leto főszereplésével készülő Marvel-film megjelenési dátuma nem lesz 100%-ig biztos, amíg a moziban nem nézzük a stáblista végét…

 

Forrás: ambito

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu