Nem fog késni a Hogwarts Legacy, mondja a WarnerMedia vezérigazgatója

Azért az már valamelyest szomorú, amikor egy kiadó vezérigazgatójának ki kell állnia a nyilvánosság elé megcáfolnia a Hogwarts Legacy pletykákat.

 

Ugye van két játék, ami eredetileg 2021-ben jelent volna meg a Warnertől, de aztán végül mindkettőnél 2022-t tüntették fel megjelenési időszakként. A két érintett játék a Hogwarts Legacy és a Gotham Knights. Az előbbiről pletyka szintjén már írtuk, hogy kinéz neki egy további csúszás, így nem kizárt a 2023-as rajt a Harry Potter inspirálta akció-RPG-nek, de mások szerint továbbra is az idei év során lesz esedékes a szó szerint is varázslatosnak nevezhető projekt boltokba eljutása. Aztán a Warner Bros. brazil Twitter-fiókja is „félig” megerősítette a 2022-es megjelenést.

Jason Kilar, a WarnerMedia vezérigazgatója is megelégelte ezt a sem ekkor, sem akkor állapotot, és a Twitteren bejelentette, hogy a két, 2020-ban bejelentett játék nem fog 2023-ban megérkezni. Persze nem közvetlenül erről beszélt, hanem a WarnerMedia 2021-es pénzügyi eredményeiről és a 2022-es stratégiáról. A stratégia idén a sürgősség érzésére épít: sokkal több országban (hazánkban is) elindítják a HBO Maxet, jön a CNN+, illetve több, régóta várt játékot is ki fognak adni. A mellékelt képek között pedig felbukkant a Hogwarts Legacy és a Gotham Knights is.

Amikor a két játék be lett jelentve, a Hogwarts Legacy-ról ezt nyilatkozta David Haddad, a Warner Bros. Games elnöke: „A Hogwarts Legacy a játékosoknak a varázslatos világban (Wizarding World) semmihez sem hasonlítható RPG játékmenettel adja meg az irányítást a saját élményeik felett, ami tovább növeli a rajongói vonzerőt a Portkey Games kiadó alatt. Az Avalanche életre keltette ezt a gazdag és mély világot, amely tele van akciódús varázslatokkal, valamint egy részletes, titokzatos történettel, amely a rajongókat és a játékosokat egyaránt leköti.”

A Hogwarts Legacy tehát elvileg idén fog megjelenni PC-re és konzolokra (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One), de jobb inkább kétkedni, mert akkor nem csalódunk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu