MADiSON: a konzolokon is lecsap a belső nézetes pszichológiai horror [VIDEO]

A korábban Nosebleed Games néven futó BLOODIOUS GAMES a Perp Games segítségével konzolokra is elhozza a MADiSON-t.

 

A Madison eredetileg január 7-én jelent volna meg Steamen és GOG-on, de a Twitteren olvashatjuk, hogy a stúdió régi neve jogi vitát eredményezett, ezért is keresztelték át magukat. A játék PC-re és meg nem határozott (jelenlegi és next-gen) konzolokra is valamikor 2022-ben rajtol el. Még az új PC-s rajt időpontja sem ismert ebben a pillanatban.

Alexis Di Stefano, a Bloodious Games vezérigazgatója a sajtóközleményben azt írta, hogy szerelembe esett a horror műfajjal, amikor elkezdett játszani. Folyton meghalt a Resident Evilben, a Clock Tower halálra ijesztette, és a modernebb pszichológiai és túlélő horror játékokkal is időt töltött. Ő átérezte, kedvelte, és magához karolta mindegyiket. A Madison egy szenvedélyprojektjük, és a szívüket-lelküket beleöntötték a játékba, ami szerinte meg fogja a perspektívánkat változtatni, miközben az ijesztés sem marad el. Hihetetlen volt az eddigi út, amit a kiváló rajongói bázis szenvedélye irányított. A Perp Gamesnek köszönhetően konzolokra is el tudják hozni, így a pszichológiai és túlélő horror műfaj kedvelőit még nagyobb mértékben tudják megcélozni.

Rob Edwards, a Perp Games vezérigazgatója hozzátette, hogy ritkán lát olyan csapatot, aminek ekkora szenvedélye és tehetsége van. A horror műfajban megszerzett tapasztalatuk és tudásuk segítségével valósul meg a Madison, ami új szintre emeli a pszichológiai horrort. Ijesztőnek véli, és alig várja, hogy Luca tragikus sztoriját a következő hónapok során át tudjuk élni.

A Madison tehát egy belső nézetes pszichológiai horror lesz, ahol egy sötét szobába bezárva, véres kezekkel tér Luca magához. A játék címe egy démont takar, aki egy évtizedek óta elkezdett, véres rituál folytatását erőszakolta ki belőle, és így botrányos tetteket hajtott végre. Minden karakternek egy meredek története lesz, és ezek észrevétlenül kapcsolódnak a fő narratívába. Minden lépésre figyelnünk kell, hogy ne nagyon keltsük fel magunkra a figyelmet, ugyanis nem leszünk egyedül. A tortúrát elkerülhetjük, vagy mélyebbre mehetünk a kameránk segítségével, a fotókat pedig mi magunk hívhatjuk elő, ugyanis így tudhatjuk meg az igazságot. Mindent kutassunk át, vegyünk fel dolgokat, mivel ez a túléléshez kell. Az események véletlenszerűen aktiválódnak, és a puzzle-k is változnak a nagyobb újrajátszhatóságért. Jó minőségű látványvilág és 3D audio is meg lett említve.

A Madison 2022-ben jön PC-re… és gyanítjuk, hogy PlayStation 5-re és Xbox Seriesre.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu