Assassin’s Creed Mirage: a készítők megpendítették a folytatás lehetőségét?!

A mai napig nem jelentettek be nagyobb frissítéseket vagy bővítéseket az Assassin’s Creed Mirage-hoz.

 

 

Az egyik franchise, amiért sok játékos a legjobban izgul, az Assassin’s Creed. A Ubisoft tisztában van azzal, hogy az orgyilkos franchise jövője évek óta a legjobb kereskedelmi teljesítményt nyújtja. Ám az Assassin’s Creed Mirage kihívás volt a francia cég számára, hiszen a gyökerekhez való visszatérést jelentette. A lépés bejött, legalábbis az eladások szempontjából. Az AC Mirage egy olyan ötletként született, hogy újabb bővítéseket indítsanak az AC Valhalla-hoz. Utóbbi az évek során három ilyennel is bővült.

Úgy tűnik azonban, hogy az Assassin’s Creed Mirage-nak sem ért még véget a története, legalábbis ezt sugallja a játék kreatív igazgatója, Stéphane Boudon egy Reddit-fonalban.

Utalt rá, hogy a cégnek vannak ötletei a főhős, Basim történetének fejlesztésére. „Izgatottak vagyunk a Mirage fogadtatása miatt” – mondja az eladásokra utalva. Azt is megemlíti, hogy a játékhoz nem lesz bővítmény: „A Mirage-t önálló élménynek terveztük, nem tervezünk DLC-ket.”

„Vannak ötleteink arra vonatkozóan, hogyan lehetne Basim történetét kibővíteni, az biztos. De a mai napig nem tervezünk a megjelenés utáni tartalmakat” – magyarázza a Ubisoft vezetője. Ez kizárja annak lehetőségét, hogy Basim története bővítmény formájában folytatódjon. Másrészt a Mirage nem kap nagyobb frissítéseket:

„Nem tervezünk újabb nagy frissítést, de továbbra is figyelemmel kísérjük a játékot, és meghallgatjuk a játékosok visszajelzéseit” – mondja.

Érdemes emlékezni arra, hogy az elmúlt hónapokban az AC Mirage olyan funkciókat kapott, mint a New Game+ és a Permanent Death Mode.

 

Az Assassin’s Creed Mirage alkotói egy újabb AC-címen dolgoznak?!

 

Még csak tegnap számoltunk be arról, hogy a Ubisoft a Codename Hexe című, legborzasztóbb játékával változtat az Assassin’s Creed formuláján. Ám már hónapok óta tudjuk, hogy az AC Mirage alkotói már a franchise következő játékának fejlesztésén dolgoznak. Kiderült, hogy a Ubisoft Bordeaux felbérelt egy forgatókönyvírót, hogy dolgozzon a címen. A sorozat ígéretes jövő előtt áll, de a 2024-ben megjelenő Assassin’s Creed Codename Red-ről tudjuk, hogy Japánban játszódik.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu