Az Assassin’s Creed Hexe nem csak a félelemkeltés terén változtat majd a bevett formulán?!

Az Insider Gaming értesülései szerint az Assassin’s Creed Hexe egyelőre korai fejlesztési fázisban van, a cél a 2026-os megjelenés.

 

 

A Ubisoft egyik legérdekesebb játéka az Assassin’s Creed Hexe. Egy sötét és félelmetes címnek tervezik, ami eltér a franchise többi kínálatától. Nagyon különbözik majd az AC-saga korábbi játékaitól. A 16. századi Német-Római Birodalomban játszódik majd, ahol a boszorkányság lesz a játék központi témája.

Ma újabb részletek láttak napvilágot a titokzatos játékról, és már most egyértelmű, hogy az Assassin’s Creed Hexe-ben a boszorkányüldözés nem csak sötét, de ijesztő is lesz.

Az Insider Gaming Tom Hendersonon keresztül új részleteket közölt az AC Hexe-ről. Információi alapján most már tudjuk, hogy a játék még viszonylag korai stádiumban van. A megjelenési dátum nagyjából 2026-ra tehető. Ráadásul várhatóan az Assassin’s Creed Infinity platformon debütál majd. A Hexe a horror és a természetfeletti mellett egy kicsit lineárisabb élményre törekszik majd. Lesznek benne nyitott területek, de ebből a szempontból olyannak ígérkezik, mint az Assassin’s Creed Valhalla, az Odyssey vagy az Origins.

Világépítés szempontjából a korai AC játékokra fog hasonlítani. Ami a Hexe főszereplőit illeti, egyetlen főszereplője lesz, Elsa, és igen, ő egy bérgyilkos lesz. Rendelkezik némi természetfeletti képességekkel. Ezeknek köszönhetően például képes megszállni egy macskát, hogy elterelje az ellenség figyelmét. Másrészt a helyszín sötét és komor lesz. Mindez még félelmetesebbé válik egy ijesztgetős rendszer bevezetésével, amelyet az Assassin’s Creed Syndicate „Jack the Ripper” DLC-je ihletett.

 

A Japánba helyezett Assassin’s Creed még idén megjelenik

 

Néhány napja számoltak be arról, hogy a Ubisoft megerősítette a feudális Japánban játszódó Assassin’s Creed Codename Red cím megjelenési ablakát. Hivatalos részletek egyelőre alig vannak. Azon túl, hogy a Ubisoft komolyan hisz abban, hogy ez lesz 2024 legnagyobb kasszasikere. A 2025-ös pénzügyi évben esedékes, de a LinkedIn-en kiszivárgott pletykák és részletek szerint már idén októberben-novemberben megérkezhet.

Forrás: Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu