A Fallout TV-sorozat második évadáról árultak el ezt-azt a producerek!

MOZI HÍREK – A Fallout TV-sorozat a Prime Videón folytatódik egy még meg nem erősített időpontban. A készítők szerint a 2. évad sok elvarratlan szálat varr majd el…

 

 

A Fallout TV-sorozat készítői felfedtek néhány részletet arról, hogy mit tartogat a 2. évad, amikor – egy még meg nem határozott időpontban – új epizódok érkeznek a Prime Video-ra. A sorozat első nyolc epizódja kérdéseket és heves vitákat hagyott maga után a közösségben. Amire egyértelmű választ kaptunk: a cselekmény még alakul, és mindazok a dolgok, amelyek most még nem illenek össze, előbb-utóbb össze fognak illeszkedni. Itt az ideje, hogy elmondjuk, amit a showrunnerek, Graham Wagner és Geneva Robertson-Dworet gondolnak a folytatásról!

SPOILER-VESZÉLY a Fallout TV-sorozat és az egész franchise egyes történéseit illetően!

 

Az első részletek a Fallout TV-sorozat 2. évadjáról

 

A GQ magazinnak adott interjúban a showrunnerek először is hálájukat fejezték ki a sorozat megújításáért:

„A tervek szerint mindig is egy nyolc epizódnál tartalmasabb projektet akartunk létrehozni, így néhány félig megválaszolt kérdés a jövőben feloldásra talál majd.”

„Az első és a második évaddal kapcsolatban, látva, hogy az emberek mennyit beszélnek a Shady Sandsről és az RNC-ről, szeretném figyelmeztetni, hogy a történetnek még nincs vége, és hogy mi tényleg tettünk rá egy lapáttal. Van még mit mesélni” – mondta a Fallout történetét övező vitákra reagálva. Ugyanebben az értelemben beszélt arról az elképzelésről is, hogy a Vault-Tec kezdte a háborút: „Van még mesélni való. Nem kezelnék véglegesnek semmit, amit eddig láttunk. Az a jelenet megtörtént [amelyben a cég a nukleáris háború kirobbantásáról beszélt]. Azt azonban nem láttuk, hogy mi történt eközben és a bombák leesése között.”

 

 

Fallout TV

 

 

A Fallout 2. évadáról továbblépve a sorozat készítői megerősítették (bár elég ironikusan), hogy New Vegasba megyünk. „Valószínűleg furcsa lenne, ha ezután New Yorkba mennénk” – mondták, utalva a nyolcadik epizód zárójelenetére. Ha már itt tartunk, azt is elárulták, miért tűnik úgy, hogy New Vegas a földdel vált egyenlővé.

„Csak azt akarjuk, hogy a közönség tudja, hogy történtek dolgok, hogy ne gondolják azt, hogy a második évadban úgy folytatjuk a sorozatot, hogy a játék során hozott döntéseidtől függő kanonikus befejezések egyikét követjük.”

A showrunnerek ennek értelmében magyarázták a jelenetet: „Azt akartuk sugallni, hogy valami olyasmi: ‘srácok, a világ tovább fejlődött’. Az ötlet, hogy a pusztaság egyik évtizedről a másikra érintetlen marad, abszurdnak tűnik számunkra. Ez a hely állandó tragédiák, események és borzalmak helyszíne. Határozottan arra utaltunk, hogy valami más történt”. Ebben az értelemben nem arról van szó, hogy a Fallout: New Vegas befejezése már nem kanonikus. Hanem arról, hogy a pusztaság elmúlt néhány évének eseményei miatt megváltozott a város állapota. Hogy miért, azt minden bizonnyal a második évad során megtudjuk majd.

Egyelőre nincs megjelenési dátum a Fallout TV-sorozat 2. évada számára. Úgy tudjuk, hogy 2025 vége előtt nagyon nehéz lesz látni. Hiszen az „évente egy évad” már régen nem a nagy produkciók normája. Ennek ellenére megéri majd várni. Ráadásul minden jel arra utal, hogy más videójátékokból adaptál sorozatok is készülnek, illetve kapnak új évadokat a közeljövőben…

Forrás: CQ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu