Arnold Schwarzenegger Zeusz szerepében látható a BMW USA teaserében

Arnold Schwarzenegger Zeus projektjének rejtélyével kapcsolatban újabb részletek derültek ki. A Terminátor sztárja nemrég Twitteren tette közzé egy készülő Zeusz-film álplakátját, amiben ő maga alakítja a görög főistent. Most pedig egy teaser is nyilvánosságra került, amiben Zeusz kiejtést tanít egy baristának.

 

Schwarzenegger ugyan nem árulta el, hogy pontosan mihez készült a plakát, sokan tippeltek egy új Super Bowl-reklámra. Jó érzékkel.

Nemrég a BMW USA bemutatott egy teasert is, amiben Schwarzenegger Zeuszként próbál egy kávézóban rendelni. Magát a reklámot a február 13-i nagy eseményen tervezik bemutatni.

A videóban a pultos srác nem tudja helyesen kiejteni Zeusz nevét, ezért Schwarzenegger megtanítja neki. Miután rájön, hogy kivel beszél, a barista megkérdezi, hogy ez olyan-e, mint a „görög villámisten”, mire Arnold azt válaszolja: „Pontosan olyan„. 

Miután sok rajongó látta Arnold Schwarzeneggert Zeuszként, egyre többen tették fel kérdést, hogy mi a helyzet a készülő King Conan filmmel. A különböző fórumokon megjelenő reakciók alapján sok rajongó szeretné, hogy a Conan, a barbár és a Conan, a pusztító című filmek után, évtizedekkel később egy idősebb Conan szerepében térne vissza a színész a sorozatba.

Jelenleg a King Conan kapcsán még hivatalos információk sora várat magára, ami azonban nem azt jelenti, hogy Schwarzenegger ne lenne elfoglalt. 2019-ben visszatért egyik legnépszerűbb franchise-ához. A Terminator: Dark Fate című filmben ismét Linda Hamilton oldalán volt látható a nagyvásznon. Emellett ő adja a főszereplő hangját a Superhero Kindergarten című animációs sorozatban, amin korábban még Stan Lee-vel közösen fejlesztettek.

Schwarzenegger jelen állás szerint az elnököt alakítja majd a hamarosan megjelenő Kung Fury című rövidfilm egész estés folytatásában David Sandberg, Michael Fassbender, Alexandra Shipp és Ralf Moeller oldalán. Sandberg, aki egyben a film írója/rendezője , a THR-nek adott nyilatkozatában említette, hogy Schwarzenegger is szerepet kapott a filmben.

Arnold hatalmas inspiráció számomra” – mondta Sandberg. „Amikor a rövidfilmet készítettem, voltak idézeteim Arnoldtól, olvastam az életrajzát, és meghallgattam az előadásait. Ez volt az a dolog, ami motivált. Aztán a menedzserem megemlítette, hogy Arnold ügyvédjének a barátja. Megkérdeztem, hogy van-e rá mód, hogy megnézze a rövidfilmet.” Erre ő: „Igen, azt mondta, hogy tetszik neki.” Erre én: „Micsoda?” Megbeszéltünk egy ebédet, amikor Los Angelesben voltam, és azt mondta, hogy imádja a rövidfilmet a túlzó erőszak és a humora miatt. Szóval megírtam neki ezt a szerepet, és ő is beszállt. Ami egyszerűen hihetetlen volt.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.