Arnold Schwarzenegger mint Zeusz?! A sztár új projektjét még ebben a hónapban leleplezik

MOZI HÍREK – Arnold Schwarzenegger leleplezett egy posztert, amelyen Zeuszként mutatja magát valamilyen, 2022 februárjában érkező projekthez. De miről is lehet szó?

 

 

Bármi is legyen ez, a plakát minden Arnold Schwarzenegger-rajongónak bejön majd, annyi szent. A legendás színész a Twitteren posztolt egy képet, ami úgy néz ki, mint egy Zeusz-film plakátja, amelyen maga Schwarzenegger látható a szerepben. A színész nagyon homályosan fogalmaz: csupán annyit mondott, hogy Zeus „februárban érkezik,” így a rajongókra bízza, hogy addig kitalálják, pontosan miről is van szó.

Mivel a plakáton nem szerepel semmilyen stúdió vagy streaming-szolgáltató neve, egyesek azt valószínűsítik, hogy ez valójában egy tévéreklám, amelyet a február 13-án megrendezésre kerülő Super Bowl alatt sugároznak majd.

Szó mi szó, elég furcsa lenne, ha egy egész estés játékfilmet vagy sorozatot fejlesztenének a radar alatt Schwarzeneggerrel a Zeusz szerepében; de maga a lépés nem példátlan. Ha azonban reklám készül, akkor pontosan mit is reklámozna ez? Februárban minden kiderül, Schwarzenegger pedig pontosan azt kapja, amit akar: addig is mindenki róla és a titokzatos projektről beszél.

Néhány rajongó emlékezhet arra, hogy Arnold Schwarzenegger játszotta Herkulest, Zeusz fiát az 1970-es Herkules New Yorkban című filmben.

Sokaknak azonban nem ezt, hanem a veterán színész egy másik, sokkal ismertebb szerepét juttatta eszébe a Zeusz-plakát: Conant. Ugyanis jó néhányan még ma is várják, hogy egyszer elkészüljön a Conan, a király-film, lezárva ezzel a klasszikus trilógiát.

Az idő majd eldönti, hogy a King Conan valaha is elkészül-e, ám mivel Arnold Schwarzenegger jelentős részben éppen az eredeti Conan-filmeknek köszönheti, hogy ekkora sztár lett, jó lenne látni, ahogy visszatér a szerephez egy utolsó folytatásban, mintegy karrierje lezárásaként. Ami pedig Zeuszt illeti, még ebben a hónapban kiderül, mi is ez a titokzatos projekt…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu