007’s Road to a Million: Az Amazon zöld utat adott egy James Bond-ihlette vetélkedőnek!

MOZI HÍREK – Ez az első projekt, amelyet az Amazon fejleszt, miután megszerezte a James Bond/007-franchise jogait.

 

 

A Variety megerősítette, hogy az Amazon Prime Video jóváhagyta a 007’s Road to a Million című projektet, amelynek premierje kizárólag a streaming szolgáltatásán lesz. Ez azonban nem egy fiktív sorozat, hanem egy Bond-ihlette kvízműsor/valóságshow lesz. A műsor 8 epizódból áll majd, amelyben különböző versenyzők látogatnak el a világ legnépszerűbb Bond-helyszíneire, miközben rejtvényeket és állóképességi teszteket oldanak meg. Alapvetően olyan, mint a The Amazing Race, csak ügynökös témával. A párok 1 millió fontért (1,3 millió dollárért – ez több mint 447 millió forint!) küzdenek majd, és már most fogadják a közönség jelentkezését.

A 007’s Road to a Million producere a 72 Films, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli, valamint az MGM.

Nemrég derült ki, hogy az Amazon engedélyt kapott az MGM felvásárlására, és az összes filmjének jogai, köztük a James Bond-franchise jogai is az ő páncéltermébe kerülnek. Bár a projektet már legalább négy éve tervbe vették, jóval azelőtt, hogy a felvásárlásról szóló tárgyalások elkezdődtek volna, úgy tűnik, hogy most, hogy minden tisztázódott ezen a fronton, az Amazon úgy döntött, hogy zöld utat ad a sorozatnak, amelynek forgatása várhatóan még idén elkezdődik.

A sorozat a James Bond-örökséget hivatott továbbvinni, de a filmeknek le kell futniuk a pályafutásukat. Az MGM felvásárlásának egyik oka a franchise pénzügyi sikere, így az Amazon minden bizonnyal ebben a tekintetben is rá fog lépni a gázra. Wilson és Broccoli annak idején úgy nyilatkozott, hogy tisztelettel szeretnének elbúcsúzni Craig 007-esétől, így néhány hónap múlva hivatalosan is elkezdik keresni a következő főszereplőt. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a saga feletti hatalmi hierarchia hogyan maradt meg, mert ha az Amazonnak több hatalma van, mint a producereknek, akkor könnyen lehet, hogy akkor is jóváhagyják a spin-offokat, ha nem akarják, bár a kasszasikerek alapján mindenképpen megvan a hatalmuk, hogy minden maradjon a régiben.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu