A James Bond producerei megerősítették, hogy Idris Elba lehet az új 007-es

Daniel Craig távozása után a James Bond producerek még mindig keresik a 007-es utódját

 

Daniel Craig szögre akasztotta a titkosügynöki zakót, és maga mögött hagyta James Bondként töltött idejét. A színész, aki a Casino Royale 2006-os bemutatója óta alakította a karaktert, tavaly októberben mutatta be utolsó filmjét a filmtörténet leghíresebb kémjeként. A film népszerűsítésére koncentráló producerek megerősítették, hogy megkezdődött a kiválasztási folyamat, és bár mindenféle jelöltekből nincs hiány, és sokan ajánlkoznak a szerepre, egyértelmű: Idris Elba a beszélgetés része.

A Deadline-nak nyilatkozva Barbara Broccoli producer tele volt dicsérettel Elbát illetően, aki Hollywood egyik legfittebb színésze, és számos blockbusterben van jelen. „Nos, ismerjük Idrist, barátok vagyunk vele, és ő egy fantasztikus színész” – erősítette meg Barbara Broccoli producer a Deadline-nak. „És tudod, ő is részese volt ennek az egész folyamatnak, és mindig nehéz komolyan beszélgetni, ha valaki olyan jó hangú, mint ő” – magyarázta.

Bár úgy tűnik, hogy a folyamat nyitott, és már a következő kém szereposztásán dolgoznak, egyelőre nem igazán sietnek az új James Bond nevével. „Nos, ismerjük Idrist, barátok vagyunk vele, és ő egy csodálatos színész. És tudod, ez is része volt a beszélgetésnek, de mindig nehéz a beszélgetés, amikor valaki ül a székben. Szóval, tudod, azt hiszem, úgy döntöttünk, hogy amíg a Nincs idő meghalni le nem fut, és Daniel nem tudta – nos, mindannyian élvezhettük, élvezhettük Daniel csodálatos megbízatásának előnyeit, addig nem fogunk másra gondolni, vagy másról beszélni.” – zárta.

Bár a rajongók Idris Elbát szeretnék James Bondként, nem ő az esélyes. Tavaly kiderült, hogy a Bridgerton sztárja, Regé-Jean Page az esélyes, míg mások, például Henry Cavill és Luke Evans kezdtek jelöltként felmerülni Elba helyett. Mindenesetre Pierce Brosnan, az egykori 007-es úgy döntött, hogy a színész mögé áll. „Idris Elba jut eszembe” – mondta a GoldenEye sztárja a People-nek – „Idrisnek olyan erőteljes jelenléte és nagyszerű hangja van. Ő nagyszerű lenne. Ott van még Tom Hardy is” – zárta le. Elba a maga részéről, és a Nincs idő meghalni mozikban való bemutatója alatt igyekezett elhatárolódni a témától. „Nem, én nem leszek James Bond” – zárta le.

Úgy tűnik, hogy a kiválasztási folyamatot övező viták miatt még hosszú út áll előttünk, mire hivatalosan is bemutatják az új James Bondot.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu