Off the Grid: a District 9 és az Elysium rendezője játékot készít, íme a teaser! [VIDEO]

A Gunzilla Games bemutatott néhány korai részletet első játékáról, amely az Off the Grid címet viseli.

 

 

Igencsak jól indul az Off the Grid, hiszen Neill Blomkamp áll mögötte, akit olyan díjnyertes filmek rendezőjeként ismerhetünk, mint a District 9 és az Elysium – ám kevesebben tudják, hogy a szakember nagyon közel áll a videójáték-iparhoz is.

Az Off the Grid 2023-ban jelenik meg PS5-re, Xbox Seriesre és PC-re.

Annak idején beszámoltunk róla, hogy Blomkamp úgy döntött, beleveti magát a videójáték-iparba, és egy narratív elemeket tartalmazó multiplayer akciójátékot rendez. Ez lenne a fejlesztő Gunzilla Games első munkája, amely a hivatalos weboldalán már elárul egyes részleteket. Ennek köszönhetően most már tudjuk, hogy a játék hivatalos neve Off the Grid, ami egy „third-person tripla-A battle royale shooter” lesz, és 2023-ban jelenik meg PS5-re, Xbox Seriesre és PC-re.

Az Eurogamer szerint az Off the Grid 150 játékosra szabott PvP meccseket és PvE lobbikat tartalmaz majd, amelyeket más játékosokkal egy időben teljesíthető küldetésekkel fűszereznek. Ezen túl a Gunzilla Games úgy definiálja készülő művét, hogy „a cyberpunk stílusú lövöldözős játék egy disztópikus jövőben játszódik, és a műfajt a narratív fejlődésre nagy hangsúlyt fektetve tervezi továbbfejleszteni.”

A Gunzilla Games persze olyan furcsa ajánlatot tesz, hogy az már csak hab a tortán, így kíváncsian várjuk a további információkat a jelenleg legnépszerűbb akciójátékot narratív komponensekkel vegyítő címről. Érdemes azt is megjegyezni, hogy az Off the Gridet egy olyan stúdió fejleszti, amely nemcsak a híres filmrendezőt, hanem a Ubisoft és a Crytek veteránjait is a soraiban tudhatja.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu