Rabbids: Party of Legends: véget ér a kínai exkluzivitás [VIDEO]

A Ubisoft a Rayman spinoffként indított Rabbids franchise-ának egyik játéka közel egy évig csak Kínában volt elérhető.

 

A francia kiadó közölte, hogy a Kínában a Nintendo Switch-re 2021. június 5-én megjelent Rabbids-játékot nyugatra hozza a Rabbids: Party of Legends név alatt. Ezt amúgy a Ubisoft Chengdu fejlesztette, szóval „hazai” fejlesztésről van szó. A játék PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és Google Stadiára is meg fog jelenni (de a visszamenőleges támogatás révén PlayStation 5-ön és Xbox Seriesen is játszhatjuk). A konzolokra fizikai kiadás is lesz, így nem csak digitálisan lesz megvásárolható.

A nyulambulamok a mosógépükben tesznek egy utazást és egy rejtélyes, mitológikus világban kötnek ki. Ezt a kínai klasszikus mű, a Nyugati utazás inspirálta. Egy multiplayer partijátékról van szó, amiben a nyulaknak át kell jutniuk a káoszon, hogy hazatérhessenek. Ötven minijátékkal rendelkezik, amiben maximum négyen játszhatunk helyileg 2v2 vagy mindenki egymás ellen felállásban. A kedvenc minijátékokból egyedi lejátszási listákat lehet csinálni, a mesterséges intelligencia nehézségi szintje pedig behangolható, hogy a család minden tagja számára szórakoztató élmény legyen.

A Majomkirálynak és társainak (Pigy, Sandy, Tripitaka) vissza kell követniük lépteiket, hogy saját magukat és a többi Rabbidot haza tudják küldeni. A sztori négy felvonásra lett bontva. Ezek mindegyike a játéktábla egy-egy régióját foglalja el, és a játékosokat átvezetik a mitikus birodalmon. A Ubisoft Chengdu fejlesztőcsapata a hagyományos kínai képi világból merített ihletet, egyesítse a keleti és a nyugati érzékenységet, ötvözve a kínai kultúra szerves részét a Rabbids könnyed, furcsa és időnként tiszteletlen természetével.

A Rabbids: Party of Legends június 30-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és Google Stadiára. A PS4/X1/NS hármasra bolti kiadás is érkezik, a PlayStation 5 és az Xbox Series pedig támogatni fogja a Ubisoft kínai stúdiójának játékát, amiből a 2019-es ChinaJoy videót lehet lent megtekinteni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu