Mario + Rabbids Kingdom Battle: újabb (direkt?) szivárgás

A Ubisoft jóformán mindent „elmond” a játékról a hivatalos bejelentés előtt.

A Comicbook.com, akik legutóbb a képeket is szivárogtatták, most még többet elmondtak a Nintendo Switch-exkluzív crossoverről.

A fejlesztés elvileg három éve kezdődött, és a Ubisoft kereshette fel először a Nintendot egy ötlettel, de eredetileg állítólag a Wii U-ra készült a projekt, ugyanis pár Ubisoft öltönyös ezen látott prototípust belőle (egy prototípusban volt egy Donkey Kong-nyulambulam). A Ubisoft milánói stúdiója vezényli a fejlesztés kreatív szakaszát, a többiben pedig a párizsi stúdió segít. A Nintendo minden, a karaktereivel kapcsolatos dolgot felügyel, de eddig szinte minimális ellenállásba ütközött velük szemben a Ubisoft.

Mindegyik karakter önálló skillfát kap, és mindenki egy alap skillel kezd – nem csak újakat tanulhatnak meg, hanem az első „mozdulatukat” is fejleszthetik. Több skill azonos lehet pár karakter esetében. Itt megemlítésre került, hogy Mario egyik passzív mozdulata az automatikus támadás lehet, ha egy ellenfél a közelébe kerül, míg Peach hercegnő egy pumpával robbanthatja fel őket (vajon erről tud a Namco, akik a Dig Dug esetében ilyesmit csináltak már?). Az aréna mód felbukkant a teszt-kezelőfelületben, és Amiibo-támogatásra is számíthatunk – több figurát is tervezett a Ubisoft. Amiibo Machine: még nem tudni, ez mit is takar majd.

A játékot elvileg a januári Switch-prezentációban mutatták volna be először, de inkább a minőség miatt elhalasztották a bemutatót az E3-ra, a megjelenés pedig továbbra is augusztus, esetleg szeptember lehet.

FORRÁS: Comicbook.com

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu