Lehet, hogy már készíti a Platinum Games a Bayonetta 3-at?

Nem is olyan régen a 4Gamer egy igen csak gigantikus interjút adott ki, amelyben nem kevesebb, mint 150 japán fejlesztővel beszélgettek. Ebben az interjúsorozatban a fejlesztők sok releváns témáról beszéltek, melyek a múlt évre és a 2015-ös évre is vonatkoztak. A Bayonetta játékokról elhíresült Akiko Kuroda az egyik olyan fejlesztő volt, aki szerepelt az interjúalanyok között. Kuroda kisasszony az interjú során elejtett egy olyan megjegyzést, amely a Bayonettára vonatkozhat.

ps4pro.eu_Bayonetta_2
„Egy új projekten kezdtem dolgozni, de a bejelentést még későbbre halasztjuk. Mindenesetre úgy gondolom, hogy nem lenne rossz, ha valami Bayonettához kapcsolódó játékot is fejlesztenénk 2015-ben, figyeljetek, lehet, hogy jön a Bayonetta folytatása!”

ps4pro.eu_bayonetta_3A Bayonetta 2 team vezetője, Hashimoto Yusuke is beszélt az új projektről, de ő még homályosabban fogalmazott.

Mivel egy szóval sem említették, hogy a következő játék Nintendo-only lenne, továbbá a Wii U-s Bayonetta 2 hatalmasat bukott eladások tekintetében, így szerintem – józan ésszel végiggondolva – nagy az esély rá, hogy a következő cím multiplatform legyen és PlayStation 4-en is napvilágot lásson!

ps4pro.eu_bayonetta_4

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu