Mától elérhető a Far Cry 4 – Escape from Durgesh Prison

Mától elérhető a népszerű és sikeres Far Cry sorozat negyedik részének új DLC-je, mely az Escape from Durgesh Prison címet kapta. A csomagban Ajay és Hurk Yuma börtönében térnek magukhoz, ráadásul teljesen fegyvertelenül. A játékosnak különböző feladatokat kell végrehajtani, hogy visszaszerezzék az összes, elkobzott tárgyukat.

ps4pro.eu_FC4_DLC_2

Az DLC-ben az az igazi „poén”, hogy ha a játék bármely pontján elhalálozunk, ismét a börtönből kell kezdeni az egészet, fegyver nélkül, bezárva. Így vigyáznunk kell a harcok során, nem szabad ész nélkül belevetni magunkat egy­egy tűzharcba. Viszont lassúnak sem szabad lennünk, lévén folyamatosan múlik az idő, így egy bizonyos tempóban haladni kell.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu