Hátborzongató lett a vadonatúj The Order 1886 trailer

A The Order 1886 a Ready at Dawn első igazán komoly címe, mindössze egy hónapot kell várnunk rá, hogy kiderüljön, hogyan veszik majd az első komolyabb akadályt.

A játék sztoriját egyelőre nagyon nem akarták lelőni a fejlesztők és ebből a hátborzongató trailerből sem tudunk meg túl sokat.

Az viszont kiderült, hogy a The Order 1886-ból még akár sorozat is lehet. A Ready at Dawn ügyvezetője és a játék kreatív rendezője, Ru Weerasuriya elárulta a Polygonnak, hogy tovább szeretné majd folytatni a sorozatot.

ps4pro.eu_The_Order-1886_3

Weerasuriya, illetve csapata is hisz a játék sikerében és rengeteget dolgoztak a háttérként szolgáló világon, amely véleménye szerint még a sztorinál is jelentősebb, különösen akkor, ha tényleg sorozatot, sőt, franchise-t szeretnének csinálni a The Order 1886-ból. Persze ehhez még sikert kell aratnia a The Order 1886-nak.
Az előzetesünket itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu