További új nagyobb tartalmak várhatóak idén a Destiny-hez

A Bungie Destiny-je körül mostanában kicsit leültek az események, most viszont a cég a House of Wolves mellett beszélt a Destiny eddigi legnagyobbnak tűnő kiegészítőjéről is.

destiny_ps4pr.eu_2

Még a legelszántabb Destiny játékosok is már kezdték unni az állandósult tartalmat, szóval a Bungie beszélt egy pár szót a következő DLC-ről, a House of Wolves-ról. Új blogposztjukban elárulták, hogy a House of Wolves idén tavasszal várható kerül fel a PlayStation Store-ra és az Xbox Live-ra, így a korábban csak pletykaszinten terjedő május 19-i megjelenési időpont még valószínűbbé vált.

destiny_ps4pr.eu_4

Ami pedig sokkal izgalmasabb, az Eric Hirshberg, az Activision ügyvezetőjének új bejelentése, amelyet egy befektetőknek szóló konferencia közben tett meg két NASDAQ részvény előrejelzés között. Hirshberg ugyanis elkottyantotta, hogy idén szeptemberben kapjuk majd meg a Destiny eddigi legnagyobb kiegészítőjét.

Hogy ez pontosan majd milyen tartalmat takar majd, azzal kapcsolatban nem osztott meg semmilyen pontos részletet, az viszont biztos, hogy sokkal jelentősebb lesz, mint az eddigi The Dark Below kiegészítőben. Állítólag a rendkívül fantáziadús „Plague of Darkness” címmel látják majd el lesz majd az új DLC-t.

destiny_ps4pr.eu_6

További Destiny-s hír, hogy a Bungie még most, ebben a hónapban kiadja az 1.1.1-es javítást, ami különböző egyensúlyozási problémákra ad választ, illetve gyengíti a Destiny a túlságosan is erős pulse rifle-öket. Sok egyéb változás várható, mindezekről bővebben a hivatalos oldalon olvashattok.

Ti pörgetitek még a Destinyt?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu