Angol nyelvű Metal Gear Solid V: The Phantom Pain játékmenet! A szexi Quiet akcióban! [VIDEO]

Bár már korábban kinn volt a japán nyelvű videó, nem szerettük volna a számunkra szokatlan nyelvvel fárasztani az olvasókat és inkább kivártuk az „alternatív megközelítést alkalmazó” játékmenetes videó angol nyelvű prezentációját. És nem is csalódtunk benne, pláne azért nem, mert ezúttal Quietet is láthatjuk akciózni, nem csak a jó öreg Snake-et.
Igen ám, bár miközben jó ez a fél óránál is hosszabb prezentáció, feltűnt egyeseknek az, hogy a játék mintha egy picivel is, de csúnyábban festene ahhoz képest, mint amit ezidáig láthattunk Hideo Kojima munkásságának legújabb gyümölcséből.

Erre reagált is Ken-ichiro Imaizumi, a Konaminál dolgozó producer. Szerinte a megvilágítással kapcsolatban voltak változások, de a fejlesztés eme fázisában egyszerűen már nem lenne célszerű butítani a látványon. Viszont azt megjegyeznénk, hogy elég gyakori, hogy a bolti verzió nem olyan tündöklő a legtöbb játék esetében, mint amit a megjelenés előtt láthatunk…

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more!_Metal-Gear-Solid-V-Quiet2

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu