Érkezne a Dead Island: Definitive Edition?

Egy dél-afrikai weboldalon bukkant fel egy hirdetés, amely az eddig be nem jelentett Dead Island: Definitive Editionjét értékesítené PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Hát persze, hogy a Loot weboldala már el is tüntette a listázásból, de ezzel már sajnálatos módon elkéstek, mivel mi is írunk erről… Ami még érdekessé teheti az ügyet, az a megjelenési dátum kiírása is: szerintük az első rész kurrens-gen portja 2015. november 13-án érkezhet – mivel ez egy pénteki napra esik, van benne ráció bőven.

ps4pro.eu_dead-island_2

Ez főképp úgy érdekes, hogy ugye a közelmúltban a Deep Silver kihajította a Dead Island 2-t fejlesztgető Yagert, akik korábban ugye bejelentették, hogy 2016-ban számíthatunk csak a játékra. Úgyhogy úgy tűnik, hogy a Deep Silver ehelyett addig kihajítja a 2011-ben megjelent Dead Island első részét a mostani konzolokra is, hogy ezen kasszírozzon, meg talán el is terelje a figyelmet a második részről… csak kérdés, hogy miért kell egy négy éves játékot megint kiadni?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu