[GC] Final Fantasy XV: Ezek történtek korábban [VIDEO] [UPDATED]

UPDATE: Közben a játék producere, Hajime Tabata azt nyilatkozta, hogy a játék még a 2016-os év során meg fog jelenni, ami végülis 10 évvel van a Versus XIII bemutatása után

A Dawn névre hallgató új előzetes videó a Final Fantasy XV-öt felvezető eseményekből nyújt egy rövid, áttekinthető összefoglalót, hogy fogalmunk legyen arról, hogy ki, hol, mit, kivel és miért a játékot megelőző tizenöt évben. A „Hajnal” elnevezés nem véletlen.

A Square Enix továbbra is Duke Nukem Forever módban fejlesztgeti a XV-öt, amit leánykori nevén Final Fantasy Versus XIII-ként ismerhettünk az előző konzolgenerációban: megközelítőleges megjelenési dátumot sem adtak még a játéknak, bár közben szinte megállás nélkül dobálják kifelé a korábbi felvonások HD újrakiadásait (számoljunk csak: X/X-2, Type-0, készül a VII, pletykálják a XII-t…). Érthetetlen az üzleti stratégiájuk, de ebbe mi nem köthetünk bele kívülállóként…

A világot egy új hős mentheti meg, aki egy apja-fia kötelékből szerezhet új erőt. Érdekes elgondolás, de legalább nem valami szappanopera-szerű dologra kell számítani, mert akkor már a legelején elveszítenénk a fonalat, az biztos. Már csak az a kérdés, hogy ez a játék nem fog-e átcsúszni a következő konzolgenerációba már megint… bár ha kiadták az Episode Duscae demót, akkor csak nem fognak még három évet ülni rajta.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu