Until Dawn – Így inspirálta a Heavy Rain [VIDEO]


Jó, ez bár kicsit túlzás, de mégis van kapcsolat a Heavy Rain és az Until Dawn között: a Butterfly Effect ugyanis kb. ugyanaz a rendszer, mint amit még öt éve láttunk PS3-on (meg majd hamarosan PS4-en, mert a Beyond Two Souls-szal együtt átportolásra kerül). Több akció közül választhatunk és természetesen ezek más és más kihatással lesznek az éjszaka történéseire és a túlélőkre is kihathat majd egyik-másik cselekedetünk.

Többezer variáció áll majd fenn és persze a párbeszédekben is lesz több lehetőségünk – egyik opciónkban eléggé ignoráns megszólalásunk lehet, a másikban pedig kedvesen állhatunk hozzá a karakterhez, akivel beszélünk. A következményeket pedig nem biztos, hogy mondjuk öt percen belül láthatjuk – lehetséges, hogy csak a sztori legvégén derül ki, hogy milyen eredményt értünk el a korábbi húzásainkkal. Valaki túléli az éjszakát, más pedig nem…

Újrajátszhatósági faktorban tuti kiemelkedő lesz a Supermassive Games játéka, de az Until Dawn legfontosabb eleme a történet lesz: ez milyen lesz? Jó, rossz? Augusztus végén meglátjuk – kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni.


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu