Mad Max – Exkluzív tartalmak PlayStation 4-re [VIDEO]

Mostanában egyre gyakoribb látvány az, hogy egyes AAA címek exkluzív tartalmakat kapnak PlayStation 4-re (például gondoljunk a Watch Dogsra), így a szabályt (?) követvén az Avalanche Studios is beállt a többiek közé a holnapi napon megjelenő Mad Maxszal.

A PlayStation 4-es portban tizenkét exkluzív motorháztető-díszt biztosan találni fogunk, amelyek november harmincadikáig garantáltan kizárólag a Sony konzolján lesznek láthatóak. Nem változtatnak a játékmeneten semmit, de mégis, remek utalások az 1981-ben készült második Mad Max filmre, amely kifejezetten remek lett szerintünk. Például Lord Humongous (avagy a The Ayatollah of Rock and Rollah) maszkja, Feral Kid bumerángja is többek között csak a PlayStation 4-es változatban lesz elérhető. Nem valami sok (a videó is összesen negyvenöt másodperces), de mégis, több a semminél. Legalább a járművünkkel kifejezhetjük, hogy mi a Sony oldalán állunk…

A Mad Max holnap jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re. A videó egy ausztrál trailer, így ebben azért írnak szeptember másodikát – ez ne legyen megtévesztő.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu