Átalakul a PlayStation Store

A PlayStation 4 mostanában komolyabb frissítéseknek ugrott neki; itt nem csak a jelenleg is bétatesztelés alatt álló 3.00 firmware megjelenésére gondolunk. A PlayStation Store, amely azért egy fontos része a Sony konzolok által nyújtott szolgáltatásoknak, szintén kapott egy kis frissítést… de Észak-Amerikában. Mivel mi finoman fogalmazva is hülyeségnek tartanánk azt, ha csak ott kerülne felújításra a digitális bolt, szinte teljesen biztos, hogy Európában is majd hasonlóan fog majd kinézni a Store. Ezt a Sony még nem erősítette meg.

ps4pro.eu-ps4-store-1

Kinézetileg azért hasonlít a korábbi stílusra, de több link mutat a kiemelt játékokra és filmekre – valahogy hasonlít az Xbox stílusára. Azért az is megfigyelhető, hogy letisztultabban néz ki így a Store, mert könnyebben átlátható lett az, hogy mi melyik kategória alá tartozik, így gyorsabban át tudjuk lapozni majd a későbbiekben a kínálatot. Viszont a keresőre szerintünk nagyobb szükség lesz, mert így még nagyobb fókuszt kaptak a kiemelt címek, így egy elvontabb/régebbi játékot nem lesz olyan egyszerű megtalálni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu