A FOX egy Mega Man filmet készít [VIDEO]

Manapság újra egyre gyakoribb, hogy videojátékokból készülnek filmadaptációk – emlékezzünk csak vissza, hogy a Borderlands már hivatalosan készülőfélben van, a Sony is lassacskán, de talán halad az Uncharted filmmel, de a Ratchet & Clankből is lesz egy animációs film. Most viszont esélyes, hogy még egy franchise beáll a sorba.
A 20th Century Fox és a Chernin Entertainment úgy határozott, hogy közösen elkezdenek összerakni egy Mega Man filmet. Ez azért is érdekes, mert bár a franchise már közel harminc éves (1987 decemberében debütált), de hivatalos film nem készült belőle, csak két rajzfilmsorozat, ha kizárólag a fő történetvonalat követjük.

A Chernintől David Ready és Michael Finfer felügyeli a filmet, a rendező magad David Chernin lenne – ők hárman a 2010-es években készül Majmok Bolygója filmeken már dolgoztak együtt. A Fox oldaláról Mike Ireland és Ryan Horrigan lenne a film készítésében jelen.

Hogy mi fog ebből kisülni, majd meglátjuk a későbbiekben. Korábban már próbálkoztak rajongói filmekkel – egy példaként íme Eddie LeBron filmje, ami azért annyira nem lett rossz…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu