WipEout? Talán lesz új rész!

Habár a Sony már rég lakatot tett a Psygnosis/Studio Liverpool ajtajára, nem tűnik kizártnak, hogy a futurisztikus versenyzés visszatérjen a későbbiekben. Amúgy épp idén 20 éves a WipEout, hiszen a PS1-en az első rész 1995-ben jelent meg. Hatalmas tempót, könyörtelen játékmenetet és egy nagy tányér adrenalint kínált akkoriban ama játék. A franchise történetében az eddigi utolsó felvonás 2012-ben jelent meg – ez volna a PS Vita-s WipEout 2048, amely után fél évvel megszűnt a stúdió, pedig már egy PS4-es új felvonáson dolgoztak…

Az EGX alatt Shuhei Yoshida megszólalt ezzel kapcsolatban – ő nem tartja kizártnak, hogy új rész készüljön, bár törekszik arra, hogy egyensúlyba hozza a franchise-okban megjelent játékok számát, de a későbbiekben lát esélyt arra, hogy végül a Sony Computer Entertainment Worldwide főnökeként valakinek kiossza a feladatot, hogy új WipEout rész készüljön.

Csak az a helyzet, hogy sok új dolgon dolgoznak a Sony-nál. Hogy mikor térhet vissza a WipEout csak találgatni tudunk. Csak el ne baltázzák, mint a Tony Hawk’s Pro Skater 5-öt, amely frenetikusan förtelmes lett. Örülnénk neki?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu