Törlésre került a Deus Ex: Mankind Divided előrendelői programja

A Square Enix és az Eidos végre belátta, hogy az előrendelői programjuk (amelyben minél több előrendelés után több és több extrát kaphattunk volna, akár korábban is megjelentetve a játékot) eléggé negatív visszhangot kapott a játékosoktól, akik többnyire egyöntetűen bírálták az Augment Your Pre-Order előrendelői programot. Úgyhogy ezek után a kukába pattintották az egész tervezetet, amit mi kifejezetten jó döntésnek tartunk.

Így nem kell választatunk, hogy milyen felszerelést/képregényt/stb. közül választunk az előrendelés esetén. Ehelyett mindent megkaphatunk, mindössze egyetlen feltételnek kellene megfelelnünk: rendeljük elő, vagy vegyük meg a Day 1 Edition kiadást a Deus Ex: Mankind Dividedből. A megjelenési dátumot is véglegesítették – mindenkinek 2016. február 23-ától elérhető lesz Adam Jensen történetének a folytatása.

Most már csak az előrendelői hajcihőtől kellene mindenkinek megszabadulnia, hogy végre megtisztulasson a játékipar – mindenkire ráférne. I never asked for this…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu