Electronic Arts: HD remake, csak ha kifogysz az ötletekből!

Lehet szeretni az Electronic Artsot és lehet utálni is, bár mégis vannak azért jogos meglátásaik az EA fejeseinek. Ezúttal a vezérigazgató-helyettes Peter Moore szólalt meg ezügyben az IGN-nek adott interjújában. Mielőtt leírnánk, hogy mit is mondott pontosan, azt kijelentenénk, hogy elég pikírt hozzáállása van a HD remake-ek/kurrens-gen portok irányába.

„Olyan érzése van ennek, mintha csak kitolnának ilyen játékokat, mert kifogytak az ötletekből. Mi (az EA) egy olyan cég vagyunk, akik szeretnének előre haladni.” És ezzel azért többnyire egyet is tudunk érteni. Manapság tényleg nagyon sok ilyen kurrens-gen portot látunk. Bár van köztük jogos (Grand Theft Auto V, sőt, talán a The Last of Us is idevehető), van felettébb érthetetlen port is (Risen 3, ArcaniA), és lehetne még sorolni. Metro 2033, Darksiders, Dark Souls 2, de még a Final Fantasy részek is kaptak kezelést. PlayStation-fronton is van erre példa.

Ha egy ilyen magas beosztású EA-s mond ilyet, akkor talán ne is számítsunk tőlük ilyen portokra, remake-ekre. Van-e esetleg mégis olyan EA-cím, ami megérdemelne egy ilyet?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu