Nem fogjátok elhinni, most éppen miért feszül egymásnak az Electronic Arts és a Ubisoft!

Az Electronic Artsnak március kilencedikéig van ideje, hogy reagáljon egy rendkívül mulatságos szituációra. Minden bizonnyal egy jóízű kacaj után ezt meg is fogják tenni a közeljövőben. Hogy miről is van szó?

Nos, a Ubisoftnak nem tetszik az, ahogy az EA a Ghost kifejezést használja. Így úgy döntöttek, hogy emiatt perlik a másik nagy kiadót, mert szerintük problémájuk adódhat a Ghost Recon franchise-zal, amely idén kaphatja meg a legújabb felvonását, a Wildlandset. Eközben ugye az EA-nak van egy Ghost Games névre hallgató fejlesztői csapata, akik a Need For Speed Rivals mögött is álltak korábban. Ez a két elnevezés a gond eredete.

De ezzel az erővel nekiugorhattak volna az Activisionnek, mivel nekik meg 2013-ban volt egy Ghosts című Call of Duty részük. Vagy akár a Ghostbustersnek is nekieshetnének. Azért furcsa a két cég közötti huza-vona, mert egy fejlesztői csapat és egy franchise elnevezésének töredékéről beszélünk. Eddig sem volt ebből probléma, úgyhogy most mire fel? Gerillamarketing az új Ghost Recon résznek? Esélyes.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu