Tovább gyengül a Bioware és a Mass Effect Andromeda csapata!

Nincsen hónap, amelyben nem számolnánk be egy Bioware-alkalmazott eltávozásáról. A márciust is kipipálhatjuk, hiszen egy újabb, a Mass Effect Andromeda-n dolgozó illető hagyta maga mögött az egyre aggasztóbb jövőképet magáról felfestő Bioware csapatát.

Ezúttal Cameron Harris állt fel asztalától. Ez újabb fájdalmas csapás az új Mass Effectnek, ugyanis Harris asszony senior editori pozícióját hagyja maga mögött április közepén a Twitteren megejtett bejelentése szerint. Harris a Biowarenél a Star Wars: The Old Republicon és a Dragon Age: Inquisitionön is dolgozott korábban. A Bioware-es korszaka előtt a Nintendónál és a Microsoftnál volt szerkesztői állásban, a Gears of War 3. része mellett még a Guild Wars 2-es kitérőjét érdemes megemlíteni 2013 első felében az ArenaNetnél.

A Mass Effect Andromeda 2017 elején érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re az Electronic Arts szerint. Ha folytatódik az ilyen gyakori eltávozás a Biowaretől, bele sem mernénk gondolni, hogy hányan maradnak ott a végére.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu