Ilyen gyorsan még nem láthattad a Dark Souls III-at végigjátszani! [VIDEO]

Annak ellenére, hogy alig több, mint egy hete jelent meg az ázsiai régióban a Dark Souls III, már most láthatunk belőle egy elképesztő tempójú végigjátszást! A jelenlegi világrekord bőven két óra alá emelte a szintet és még hol van a vége?

Bár az első videó a hír alatt több, mint két órás, az első tizenkét percet nem szabad figyelembe venni – a játékos ugyanis elhalálozik és inkább újrakezdi az egészet. Van benne máshol is pacskerfeldobás, de az már a speedrun részeként funkcionál. De mégis, egy óra és negyvenkét perc. Ennyi idő alatt végigszántott a dél-koreai játékos a FromSoftware legújabb játékán. Ha nem szeretnénk spoilereket látni, akkor viszont nem ajánlott a megtekintése – nekünk még április tizenkettedikéig várni kell a Dark Souls III megjelenésére!

Egy kis extraként viszont még megmutatnánk a nyolcvanas évek VHS-stílusát reprezentáló trailert is. Hiába na, a Bandai Namconak van humora ehhez. Ilyen lett volna, ha egy videókazettát reklámoztak volna…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu