Gravity Rush 3? Nincs kizárva… de csak a PlayStation 5-ön!

A játék rendezője kettőről háromra is lépne a jövőben.

A Gravity Rush 2 az idei év első nagyobb PlayStation 4-exkluzív címe, viszont a játék rendezője, Keiichiro Toyama (aki korábban a Siren és Silent Hill franchise-okban is közreműködött) nem tekinti lezártnak a történetet.

A legújabb Famitsu magazinban olvasható Toyama-interjút a BlackKite névre hallgató Twitter-felhasználó lefordította. Ebből megtudtuk, hogy új dolgokat szeretne kipróbálni a sorozat harmadik részében, de ehhez új lehetőségek kellenének egy új konzolban, azaz a PlayStation 5-re hozná már össze a harmadik „gravitációjátékot”. (Úgyhogy még pár év biztosan eltelik addig…)

Az új platform más megközelítéssel is élne, úgyhogy műfajában teljesen más lehet a Gravity Rush 3. Visszatérve a 2-re, Toyama szerint nem biztos, hogy szükség lenne egy első napi patchre – ha mégis, akkor az online módok miatt kellene csak egy ilyet összehozni. (Ne feledjük, a játék eredetileg decemberben jött volna ki!)

Ha a Gravity Rush 3 megvalósul, és folytatja a javuló tendenciát (a második rész jobb lett az elsőnél!), akkor nem lesz egy rossz szavunk sem.

Addig is itt olvasható a tesztünk a Gravity Rush 2-ről.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu