[E3 2017] Nintendo-összefoglaló az E3-as bejelentésekről [VIDEO]

Minden, ami Nintendo és E3, egy helyre összegyűjtve.

A Xenoblade Chronicles 2 a 2017-es év végén, a karácsonyi rohamban fog megjelenni a Switchre – a JRPG-seknek nincs miért aggódniuk, leszámítva azt, hogy nem lesz választható a japán hangsáv (helyhiány?).

Új Kirby a Switchre 2018-ban – cím még nincs. Három ellenfelet is az oldalunkra állíthatunk, de 4, akár 8 játékos is együtt kalandozhat. Éljen a képességmásolás!

 

A Game Freak végre handhelden kívülre, pontosabban Switchre is fejleszt egy fő Pokémon RPG-t. További részleteket még nem tudunk. Bejelentésre került a Metroid Prime 4 is a Switchre. NEM a Retro, az eddigi fejlesztők állnak mögötte! Az új, névtelen Yoshi játék Switchre 2018-ban jön, és elképesztően aranyosnak tűnik. Ja, és ketten is játszhatjuk együtt! (És a pályáknak lesz „hátoldala” is.)

A Fire Emblem Warriors hack and slash ősszel érkezik Switchre és 3DS-re. A Team Ninja stílusa és a Dynasty Warriors egyaránt érezteti hatását.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild első DLC-je, a Master Trials június 30-án jelenik meg – több kihívás és felszerelés vár Linkre.

A Rocket League az év végén érkezik a Nintendo Switchre, és cross-play támogatással rendelkezik az X1-esek és PC-sek felé! Hoppá!

A „Grand Theft Mario”, avagy a Super Mario Odyssey október 27-én érkezik a Switchre. Világfelfedezősdi az életre kelt sapkával.

Az eredetileg Game Boyra megjelent Metroid II: Return of Samus a MercurySteamnek köszönhetően szeptember 15-én remake-et kap a 3DS-en Metroid: Samus Returns címmel.

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions – felújított játék extra játékmóddal 3DS-en, október 6-ai megjelenési dátummal.

21 perc játékmenet az augusztus 29-én Switchre érkező Mario + Rabbids Kingdom Battle-ből:

Végül pedig egy Sushi Striker: The Way of Sushido bejelentés – a fejlesztő az Indieszero, a célplatform a 3DS, a megjelenési dátum 2018. Kazuár cucc:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu