Telltale: ne várjunk egyhamar Borderlandsre és Trónok harcára, de…

…helyette lehet esély egy másik licenszre. Sosem lehet tudni!

Job Stauffer, a Telltale kreatív kommunikációs főnöke az Eurogamernek adott interjújában egy rövid nemleges választ adott arra a kérdésre, hogy a Trónok harca második évada megjelenhet-e 2018-ban – most az „szünetet tart” szerinte. Helyette a The Wolf Among Us második, illetve a The Walking Dead negyedik, befejező szezonja érkezik jövőre. A Telltale kivárja, hogy a TV-sorozat merrefelé tart: talán megvárják, amíg az véget ér, mielőtt nekiülnének a játékadaptációjuk folytatásának.

Tales from the Borderlands? „Jelenleg nincs tervben a folytatás” Stauffer szerint, holott sokan elég korrektnek tartották azt (mi is), de anyagilag kudarcnak mondták már korábban (erről írtunk is)… és a pénz nagy szó, akárhogy is nézzük.

Stauffer még hozzátette az alábbiakat a PCGameren: „Milyen fejlesztést szeretnék látni a Telltale-nél? Bár büszke vagyok arra, amit az évek alatt összehoztunk, de Charlie Brooker munkásságának, a Fekete Tükörnek is nagy rajongója vagyok. Ez egy kiváló sorozat, elképesztő az összes szezonja! Jó lenne közösen dolgozni a Fekete tükör sorozaton.”

Még a végén összehozza Stauffer ezt. A Fekete tükör amúgy egy pszichológia dráma, egy techno-thriller, jelenleg a negyedik évad felé tart.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu