Visszatér a Nightmare Creatures! [VIDEO]

Tizenhét év után visszatér a sorozat, ami az első PlayStationön és a Dreamcasten is elérhető volt.

Egy független fejlesztő, az Albino Moose jelentette be, hogy a Nightmare Creatures Revivalon dolgozik. A játék weboldala szerint 1666-ban egy kulta egy elixírt hozott össze, ami hatalmas erőt garantált volna nekik, ám ehelyett szörnyekké lettek a használat után. Történetileg az eredeti játékok előtt és után is játszódni fog a Nightmare Creatures Revival.

A Rely on Horror információi szerint a játék kurrens-generációs konzolokra és PC-re érkezik majd, így a PlayStation 4/Xbox One páros biztosra vehető. Megjelenési dátum még nincs.

A végére egy megjegyzés: a CGI videó olyan, mintha valahol 2005 tájékán ragadt volna. Persze, ez valószínűleg nem ábrázolja a végeredmény stílusát, de itt még lett volna hova fejlődni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu