Szombati trailerkavalkád [VIDEO]

Több játék is némi csend után hallatott magáról.

Hónapok óta nem hallottunk a Darksiders III-ról, de az IGN jóvoltából Fury újra megmutatja magát. A THQ Nordic a játékot 2018-ban tervezi kiadni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A Far Cry 5 kapott egy új trailert (ami az ellenállásról szól), és eközben többen is egyszerre kiadtak játékmenet-videókat. A Ubisoft játéka az eredetileg tervezett dátumhoz képest egy hónappal később, március 27-én fogja kiadni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

A Jump Festáról érkezett a Naruto to Boruto: Shinobi Striker japán nyelvű játékmenet-videója, ami PS4-en lett rögzítve. A multiplayer 4v4 játék jövőre érkezik a szokásos PlayStation 4/Xbox One/PC trióra.

Több videót is kapott a God of War. Az első Atreus, Kratos fiának háttértörténetét adja elő (és ezt elég hangulatosan teszi a narrátor!), a többi, Twitteres videó pedig Kratos Leviathan baltájának, pajzsának, illetve Atreus pajzsának 3D-s modelljét mutatja be.

Végezetül pedig a 2018. január 24-ére áttolt The Inpatient is kapott egy kulisszák mögött-videót. A Supermassive Games PlayStation VR-exkluzív címe hat évtizeddel az Until Dawn eseményei előtt játszódik, és ezúttal inkább a pszichológiai horrorra koncentrálnak majd a fejlesztők. A kérdéseket a beépített mikrofonnal is megválaszolhatjuk majd – jó ötletnek tűnik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu