Az Electronic Arts még most sem tudja, mikor jelentesse meg a Star Wars Battlefront 3-at

Azt viszont már elárulták, hogy a következő – nem Battlefrontos – Star Wars témájú játékuk mikor jelenik meg!

Eddig még spekulációkat hallhattunk egy esetleges 2019-es megjelenésről.

Az Electronic Arts megtanulta a leckéjét a Star Wars: Battlefront 2-vel kapcsolatban (bár a mikrotranzakciós modellről még most sem hajlandók lemondani), így azért arra lehet számítani, hogy ezen a téren valamilyen változás következik be a Star Wars Battlefront 3 megjelenésekor.

Eddig mindenki 2019-re tippelt, hiszen ezáltal tartaná az EA két éves megjelenési rátát a sorozatban, de maga a cég nem igazán világos egy frissen kiadott nyilatkozatuk alapján.

„Még nem döntöttük el, hogy mikor kezdjük árulni a Battlefront sorozat következő részét.” – hangsúlyozta Blakde Jorgensen, a disztribúciós osztály vezetője. „De a következő játék a Star Wars sagában egy akciójáték lesz és 2020 üzleti évében szeretnénk kihozni.”

És hogy ez melyik? Kizárásos alapon sem lehet másról szó, mint a Respawn Entertainment által fejlesztett címről, amelynek koncepcióját már többször megváltoztatták és amely nagy eséllyel 2020 márciusa előtt fog a boltokba kerülni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu