Overwatch: bemutatásra került a 27. hős! [VIDEO]

Brigitte csatlakozik a folyamatosan gyarapodó stábhoz.

A Blizzard bejelentette, hogy a következő újonc a csapatos FPS-ben Torbjörn lánya, Brigitte lesz, aki a hivatalos jellemzés szerint egy support karakterként páncélra specializálódott.

A Rocket Flaillel több ellenfelet is egy lendületből ki tud ütni (el is dobhatja a cséphadarót, ez lenne a Whip Shot képessége), a Repair Packjai pedig gyógyítóak – a HP kimaxolása után pajzsot is így ad a bajtársainak. A Barrier Shielddel pajzsot húz fel maga elé (ilyet azért láttunk már Reinhardt esetében), de előre is tud rohanni a felhúzásakor, hogy elkábítsa az ellenfelét (Shield Bash). A Rally segítségével pedig gyorsabban mozog, és minden közelben levő csapattársnak pajzsot biztosít – ez lenne az Ultimate-je.

„Brigit” már láthatjuk PC-n a nyilvános tesztszerveren, úgyhogy hamarosan PlayStation 4-en és Xbox One-on is fel fog bukkanni az új karakter.

Forrás: Blizzard, Blizzard

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu