Grand Theft Auto VI: régi-új helyszínen fog játszódni? [VIDEO]

Grand Theft Auto-pletykák tömkelege.

A The Know egy új videóval jelentkezik, ami a Rockstar egyik következő játékára koncentrál (most még a Red Dead Redemption 2-vel vannak elfoglalva, illetve a Grand Theft Auto V-höz készítenek a GTA Online-ba tartalmakat a single player DLC helyett…). A Grand Theft Auto VI állítólag Vice City-ben fog játszódni, ami már önmagában is meglepő lenne, de még hozzátennénk, hogy női főszereplőt kaphat! Azt még nem tudni, hogy egynél több fő karakter lesz-e (három volt a Grand Theft Auto V esetében), de az is még érdekesnek hangzik, hogy állítólag lesznek küldetések Dél-Amerikában is.

Kicsit komoly, mi sem bírjuk még megemészteni, de mivel a videó azt állítja, hogy a Grand Theft Auto VI megjelenése még 3-4 évre van (akkor ez next-gen cím lesz…), még lehetnek változtatások bőven. Nos, a játékot még be sem jelentette a Rockstar!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu