Duke Nukem: most már biztos, hogy ki alakítja a macsót!

MOZI HÍREK – A pletykákat lezárhatjuk: hivatalosan is megvan, ki lesz Duke Nukem a moziban!

A pletykák arról szóltak, hogy John Cena, egy WWE-bírkózó (aki már filmekben is itt-ott felbukkant) alakíthatja Duke Nukemet. Ezt most meg is erősíthetjük, ugyanis a CinemaBlend Andrew Formot, a film producerét idézi: „Még nincsen forgatókönyvünk, szóval ez biztos már. De ha elolvassa, és nem tetszik neki, biztosan lesz módja arra, hogy kilépjen, de jelenleg ő a mi emberünk!”

Form arról is beszélt, hogy figyelemmel kísérték a Deadpool-film sikerét (a játék azért nem lett olyan jó, de szódával egy végigjátszás erejéig elmegy – már PlayStation 4-en is elérhető), de a film által megütésre kerülő hangról is szó esett: „Hogyan teszel egy nőgyűlölő csávót a mai világban egyszerre szerethetővé és szórakoztatóvá? Elképesztően menőnek kell lennie, de jelenleg problémás a kivitelezés, ám megpróbáljuk megoldani. Az a cél, hogy [a film] egy szórakoztató utazás legyen!”

Szóval szórakoztató, szexista és szemtelen – John Cenából ezt ki is nézzük…

Forrás: CinemaBlend

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu