Új Doom-filmet készíthet az Universal?

MOZI HÍREK – A Universal hamarosan neki is ülhet a forgatásnak.

Nina Bergman, aki énekesként és színészként is helyt áll, a Twitteren egy érdekes posztot tett közzé: „Wow, a Universal Picturesszel a következő Doom filmet fogom csinálni! Épp aláírtam a papírokat, és visszamehetek Bulgáriába, hogy néhány kedvencemmel együtt dolgozhassak. Ez a film egy szupermenő rendezővel készül és az új dalom is hamarosan megjelenik – a legszerencsésebb lánynak érzem magam a világon!” Nem sokkal utána hozzátette, hogy a 2004-es Dwayne Johnson-filmnél jobb forgatókönyvvel fog rendelkezni.

Bár a Universal még be sem jelentette a filmet, Bergman egy másik tweetjében már utalt arra – meg nem nevezve az illetőt -, hogy ki is lehet a rendező. A WCCFTech Tony Gigliót nevezi meg. (Ő például A Kaptár – Túlvilág rendezője volt.) A bolgár forgatás viszont arra utalhat, hogy ez a film is kapásból DVD-n jelenne meg, ami alacsonyabb költségvetést jelenthet a filmnek.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu