Far Cry 6: már utal a létezésére a Ubisoft

Hiába jött ki másfél hónapja a Far Cry 5, a francia kiadó már valószínűleg elkezdte a munkálatokat a következő részen…

A Redditen bukkant fel egy topic, amiben a posztoló bemutatta a Ubisoftos kérdőívet. Ebben van egy ilyen kérdés: „Az alábbi listából melyikeket látnád a Far Cry 6 helyszíneként?” A válaszok pedig, amik közül háromra lehetett bökni: „Észak-kanadai területek, egy másik bolygó, egy posztapokaliptikus világ, India, Kuba, Alaszka sztyeppéi, Oroszország/Szibéria, dél-amerikai dzsungelek, Vietnám dzsungelei, valamelyik afrikai ország, szaharai régió, Ausztrália, Észak-Korea, Új-Zéland”, illetve az obligát „egyéb, kérjük add meg” opció.

Szóval már területfelmérést végez a Ubisoft, és bizony a lehetőségek között van pár érdekes lehetőség – Kuba például nem tűnik olyan nagy butaságnak, de Vietnám sem rossz elképzelés, persze mindkettő esetében kérdéses lenne az időszak, amiben játszódna a hatos számú Far Cry.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu