Késni fog a The Wolf Among Us második évada!

A Telltale talán épp a tavaly év végén megejtett leépítések miatt döntött így.

A fejlesztők közleménye így szól: „A The Wolf Among Us 2, ami Bill Willingham díjnyertes képregénysorozatán, a DC Vertigo kiadásában megjelenő Fables-en alapul, az eddig tervezett 2018 második félévi megjelenés helyett 2019-ben fog elindulni. Ez a halasztás a tavaly nyári bejelentés óta a Telltale-ben végrehajtott alapvető változások miatt következett be. Határozottan kiállunk a történeteink új előadásmódjainak felfedezése mellett. Ezt az extra időt nem csak a minőségre, hanem kísérletezésre is szánjuk, hogy valami igazán különlegeset hozzunk létre. Végsősoron az a célunk, hogy az általatok állandóan kifejezett szenvedélyhez méltó élményt készítsünk a The Wolf Among Usnak, és ezek az extra hónapok időt adnak arra, hogy a legjobbat nyújtsuk. Igencsak lelkesek vagyunk a játék fejlesztésbeli előrehaladásával, és alig várjuk, hogy mélyebbre áshassunk. Tudjuk, hogy még tovább váratunk benneteket, amiért őszintén becsüljük a türelmeteket. Később, az év folyamán több Wolf-hírünk lesz.”

Úgyhogy a The Wolf Among Us második évada idén nem fog elindulni a PlayStation 4/Xbox One/PC/iOS/Android ötösön, és a „végrehajtott alapvető változások” a Telltale-en belül tényleg a leépítésekre utal virágnyelven. Hmm. Talán nem fogunk csalódni a végeredményben.

Forrás: Telltale

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu