Control: fejlesztői napló a főszereplőről és a háttértörténetről [VIDEO]

A többek között a Max Payne első két részét, az Alan Wake-et és a Quantum Breaket fejlesztő finn Remedy következő játéka lassan elkezd magáról többet felfedni.

A játékot az E3 előtt Project 7/P7 néven ismertük, és a Sony konferenciája során lett hivatalosan bejelentve (illetve rendesen megnevezve) a Remedy következő projektje, ami érdekes módon kever több stílust is. Az összeesküvésektől (összeesküvéselméletektől?) kezdve a horror és a sci-fi is inspirálta a Controlt, amit a finnek egy „új, furcsa” műfajú alkotásnak neveznek. Nem is tudunk ezzel vitatkozni.

Egy fura helyszín, és egy szuperképességekkel rendelkező hölgy – ezekkel a „gyökerekhez” akar bevallottan visszatérni a Remedy, akik a videóban azt is elárulták, hogy a Control története „Jesse-t és a játékost is bevezetik a játék világába” (hiszen mindkettő újoncként lesz jelen a Bureau-ban, a történet fontos szervezetében). Jesse sötét múltja is megemlítésre kerül, és a Bureau-hoz való csatlakozással válaszokat is keresni szeretne.

A Control jövőre jelenik meg PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu