Jó ebédhez szól a trailer [VIDEO]

Három játékról egy kis rövid megemlékezés.

A Shadow of the Tomb Raider új videója a játék ellenfeleit mutatja be, és nem csak a vadvilággal kell majd megküzdenie Lara Croftnak, hanem a Trinity katonáival és a helyi törzsekkel is. Megjelenés szeptember 14-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

A The Quiet Man eközben egyre inkább Yakuzásodik harcrendszerével. A süket Dane mintha Kazuma Kiryutól vett volna pár leckét, ugyanis a speciális befejező támadásokat előhozó Focus mód erősen hajaz a Yakuzában látottakra. Persze eközben figyelni kell: nem lesz HP-csík és a Focus módot is a jobb oldalon látható csillogás jelzi. A PlayStation 4-re és PC-re kizárólag digitálisan megjelenő játéknak megjelenési dátuma még nincs.

Az F1 2018 újabb trailert kapott, de ebben nem nagyon van játékmenet a cím ellenére. Azt állítja a Codemasters, hogy egyre inkább közelítenek a valódisághoz a vizualitással, de mi erre csak annyit tudunk mondani, hogy LOL. (Ezt mondják a környezet és a szimuláció kapcsán is, de abban lehet igazuk.) A megjelenés 24-én lesz esedékes a PS4/X1/PC trióra, szóval az F1 nyári szünetének végén jön ki az idei Formula-1 játékadaptáció.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu