[GC2018] Remnant: From the Ashes játékmenet trailer [VIDEO]

Látványos co-op akcióval kecsegtet a júliusban bejelentett játék.

Megérkezett az első gameplay trailer a Remnant: From the Ashes című külső nézetes, kooperatív akciójátékból, amely a következő év folyamán fog landolni PC-n, PS4-en és Xbox One-on és amelyről már júliusban írtunk nektek.

A Remnant: From the Ashes a Földön játszódik, egy poszt-apokaliptikus világban, amit egy másik dimenzióból (The Root) érkezett lények igáztak le. A játékosoknak ezen dimenziók között kell átutazniuk, méghozzá dinamikusan generált pályákon, hogy szembe szálljanak és végezzenek az ellenséggel, miközben olyan játékmechanikákat használnak, melyek a túlélő játékokra jellemzőek.

Lehetőség lesz fegyvereket és harci felszereléseket gyártani, valamint toborozhatunk szövetségeseket hogy őrizzék és gondozzák az operációs központunkat. A játékban megtalálható hősöket is testre tudjuk majd szabni, mint például a játékstílusukat, hogy magunkhoz tudjuk őket igazítani. A Remnant: From the Ashes-ben helyett kap majd egy skill-rendszer is, ami többféle karakter archetípusnak ad majd helyet többféle class-ból.

A játék 2019-ben jelenik meg PS4-re, PC-re és Xbox One-ra.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu