Black Ops 4: 100 playeres Battle Royale móddal jön?

Számos infó látott napvilágot egy szivárgásnak köszönhetően a Call of Duty: Black Ops 4-ből.

A Wew Lads csapata – akik korábban kiszivárogtattak információkat a Call of Duty: WWII negyedik DLC csomagjáról is, most számos érdekességet elárultak a Black Ops 4-ről, beleértve annak a Battle Royale módjáról, ami a Blackout névre hallgat. Persze érdemes egyelőre az itt leírtakat pletykaként kezelni, amíg nem kapunk hivatalos információkat ezekre vonatkozóan.

  • Lesz egy új játékmód, ami az Outboarding névre hallgat. Ez afféle tutorialként szolgál egy szimuláció formájában és benne lesz például a korábbi részekből ismerős Sgt. Frank Woods és Reznov is. Van viszont esély rá, hogy kivágták ezt a módot a Specialist Stories játékmód miatt.
  • A következő új játékmód a Specialist Stories, amelyek kisebb küldetések lesznek, melyek által a többjátékos mód különböző specialistáit és azok képességeit ismerhetjük meg. Lesz egy Reaper és egy Spectre nevű specialista is, melyek nem voltak benne a korábban lezajlott bétában.
  • Fegyverekből is kapunk két újat, az egyik egy assault rifle, a másik pedig egy kis launcher lesz, amely hasonlítani fog a Blackcellhez és valószínűleg csak lock-on módban lehet majd használni.
  • Lesznek Halloweeen és feltehetően egyéb témájú eventek, hozzájuk kapcsolódó supply drokpokkal, fegyverekkel, specialistákkal.
  • A Blackout módba bekerül a Black Ops első részéből ismerős Cracked és az Array, illetve a PUBG-hez és a Fortnite-hoz hasonlóan lesznek nyitható/zárható ajtók is. A következő bétában ugyan nem, de a teljes játékban lesznek zombik is néhány helyen a Blackout módon belül, illetve 100 játékost támogat majd maximum.
  • A zombies módban lesz majd lehetőség kutyát hívni magunk mellé segíteni, mint ahogy a multiplayerben.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én jelenik meg PC-re és konzolokra.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu