Warhammer: Chaosbane: nem találkoztunk mi már valahol…? [VIDEO]

Komolyan, az első betekintést nyújtó videó olyan érzést kelt a játékról, hogy mintha már játszottunk volna vele…

Az Eko Software egy fejlesztői kommentáros videóval rukkolt elő a még júniusban bejelentett Warhammer: Chaosbane-ről, ami a Games Workshop fantasy-univerzumában elvileg az első akció-RPG lesz. (Pedig talán a belső nézetes Vermintide is egyfajta RPG, nem?) De nem is ez volt olyan ismerős az egészben…

Ahogy haladt előre a videó, felismertük, hogy miért tűnt olyan ismerősnek a Chaosbane. Ez a játék echte Diablo, csak Warhammer-köntösben! Nurgle követőit henteljük tonnaszámra, és mivel bármikor beugorhatunk egy co-op hentre (ez is azért a Diablóra hajaz), így gyorsan egy partit is lehet rendezni. (A magas elf varázsló pedig a háttérben dobálja a villámcsapásokat mintha Pikachu volna.)

A játéknak jelenleg megjelenési dátuma nincs 2019-en túl PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.. Addig lehet más Warhammert nyúzni, mint például a magyar fejlesztésű Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr-t, aminek tesztjét itt lehet elolvasni.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu