Nem a PlayStation VR-ra készítette a Supermassive Games a legújabb VR-játékát! [VIDEO]

Az Until Dawn-nal elhíresült Supermassive Games tényleg nem kizárólag a PlayStation platformokra koncentrál – a legújabb játékuk, a Shattered State sem PlayStation VR-ra készült! Igen, múlt idő!

A csapat már jártas a VR-fejlesztésben – a PlayStation VR-ra három játékuk is kijött (Until Dawn: Rush of Blood, The Inpatient, Bravo Team), ám a Shattered State máshová tartott: ez a narratíva-vezérelte politikai thriller a Google Daydream platformjára készült, így akinek van olyan mobilja/headsete, ami ezt támogatja, már játszhat is vele, ugyanis a játék már megjelent!

Krízis van az országban, és nekünk, egy nemzeti hírszerző ügynökség vezetőként helyt kell állnunk, hogy a kollégáink, a nép, sőt, az ország célja is a mi kezünkben legyen – a fejlesztőktől megszokott módon ezúttal is több befejezésre számíthatunk, így itt is ajánlott újrajátszani a sztorit legalább egyszer.

A Google Play Store-on 3100 forintért meg is vehetjük a játékot. Kellemes meglepetés a fejlesztőktől.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu