Draugen: rövidesen rendkívül hangulatos, új kalandjáték érkezik a Dreamfall Chapters készítőitől! [VIDEO]

A legendás The Longest Journey-sorozat és a Dreamfall Chapters vezető fejlesztője: Ragnar Tornquist írta a történetét!

A Dreamfall Chapters fejlesztőinek új játéka Draugen néven névre hallgat és már egy új trailerrel is megajándékoztak minket. A Draugen egész konkrétan májusban érkezik és egy rejtélyes, belső nézetes kalandjáték, amely gyönyörű, napsütötte, hegyvidékes helyszíneken játszódik, ugyanakkor mégis darkos, rejtélyes, sötét hangulata árad a képekből és a trailerből.

A játék eseményei Norvégiában zajlanak (ahol Dreamfall-sorozat fejlesztői is élnek) és állítólag 20 évet dolgoznak majd fel. A bejelentés örömére a mai napon a fejlesztők egy sztori-trailert is feldobtak, amely a két főszereplőt (melyek között egyiket mi irányítjuk) mutatja be.

Maga Ragnar Tornquist (The Longest Journey, Dreamfall, The Secret World, Dreamfall Chapters) írta a történetet, mely során Edwardnak, a főszereplőnek meg kell találni elveszett húgát. Kalandjai során elkíséri egy Lissie nevű független, életvidám és mégis rejtélyes lány és ketten együtt derítik majd ki a gyönyörű és rendkívül pikareszk tengerparti kisváros rejtélyeit.

Ez az igazi kalandjátékot dinamikus párbeszédek, logikai feladványok és sok-sok felfedezni való helyszín jellemzik majd. Májusban PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg a játék – a Nintendo Switch tulajok egyelőre hoppon maradnak…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu